El teu espai

Aquí podeu fer suggeriments de llibres que us hàgiu llegit o demandes de llibres que us agradaria llegir.

54 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo m'he llegit un llibre que m'ha agradat molt, es diu play. Tracta de música i amor. Es un llibre juvenil. Espero que us animeu a llegir-lo.

Francesc Umbert ha dit...

Jo recomano LA PETITA CRÒNICA D'ANNA MAGDALENA BACH.
Després de la mort de JS Bach, la seva dona, Ana Magdalena Bach, es va anar quedant a poc a poc en la misèria, arribant a subsistir únicament de les almoines que li donaven els seus veïns.

La música del seu difunt marit estava començant a "passar de moda" i les seves obres tot just es continuaven interpretant quan un dia un antic alumne de J.S.Bach, li pregà que escrivís les memòries del seu marit, doncs estava convençut que en el futur es reconeixeria el geni del seu mestre.

Anna, en la seva solitud, resistint-se a vendre les partitures que li quedaven del seu marit per poder menjar i alimentar les filles que encara compartien sostre i misèria amb ella (abandonada als seus sort pel fills grans de Bach del seu anterior matrimoni), comença a escriure les memòries que a dia d'avui, amb les seves poques pàgines, és un commovedor i entranyable llibre d'història de la música.

I també , EL HOMBRE EN BUSCA DE SENTIDO de Victor Frankl
És el relat autobiogràfic de l'estada d'un metge psiquiatre en un camp de concentració, durant la segona guerra mundial, on narra la forta lluita que ha de mantenir amb ell mateix per a superar les penalitats del dia a dia i, fins trobar, encara que sembli impossible, en un lloc tant deplorable que l'home té una dignitat i que res no li'n pot treure. És un cant a la vida i a la superació personal enmig del terible món d'un camp d'extermini nazi.

Anònim ha dit...

M'agradaria que publiquessis llibres per als nens de 9 a 12 anys.

Moltes gràcies!!

Anònim ha dit...

ara he vist aquest blog hi m'han vingut ganes de llegir segueix aixi!!!!!!!!!

Anna Umbert ha dit...

Doncs llegeix, endavant, que és una de les millors maneres per passar l'estona i per aprendre!

Josep Bataller Umbert ha dit...

M'ha agradat molt el blog, Anna! Segueix així. Et recomano que facis el comentari de la saga de "Las Crónicas de la torre", que són molt bons i són de Laura Gallego Garcia, una escriptora que veig que t'agrada molt. Molta sort!

Bruna Pallàs ha dit...

Anna, m'ha agradat molt el teu blog!
Gràcies a tu ja tinc moltes lectures per llegir.
Jo sóc una devoradora de llibres i...
M'ENCANTA LLEGIR!

Anònim ha dit...

Hola Anna! He trobat el teu blog al Cavall Fort i la curiositat m'ha portat fins aquí. Molt bé, Anna. Qualsevol empenta per engrescar a nous lectors i lectores és molt ben vingut. A més, jo diria que acabaràs escrivint. T'ho dic per experiència.
He vist que tens una seguidora (o seguidor) que et demana títols per a lectors més joves. Jo te'n puc recomanar dos de meus que, com a mestra, veig que han funcionat a 6è de primària i al primer cicle d'ESO. Són "Gent de mar" editorial La Galera i "De cop i volta" edicions Cadí. Si tu te'ls llegeixes ja em diràs què et semblen.

Anònim ha dit...

Ah, Anna! M'he oblidat de recomanar-te el llibre que ara m'estic llegint: WONDER de J´R. Palacio Ed. La Campana.És una novel·la diferent, extraordinària, dura i tendre alhora. T'obre els ulls a una realitat que gairebé tothom ignora. No te la perdis.

Anna Umbert ha dit...

Moltes gràcies! Els llibres que m'has recomanat els buscaré a la biblioteca, a veure si els trobo, i després, un cop llegits, ja els incorporaré al blog! Gràcies de nou.

Anna Umbert ha dit...

Jo també me l'estic llegint ara!
Me l'estic llegint en anglès, en versió original (és lectura d'escola). Hi ha parts que em costen una mica d'entendre. Tot i això, el llibre m'està encantant i com has comentat, m'està obrint els ulls i ensenyant coses que mai m'havia plantejat.
Un cop me l'hagi acabat potser me'l torno a llegir en català o castellà.

Anna Umbert ha dit...

Moltes gràcies!
Com pots veure, a mi també m'agrada molt llegir i com tu devoro i m'encanten els llibres!
Però considero que si un devora els llibres ho pot fer per dos motius:
- Perquè no li agrada gens llegir i per acabar el llibre ràpid.
- Perquè un cop comença el llibre no pot parar de llegir!
Suposo que tant tu com jo ens trobem en aquest segon grup!

Josep Bataller Umbert ha dit...

Quan penjaràs la pròxima publicació? Estem impacients!

Anònim ha dit...

Per a nens mes petits tambe pots posar llibres com geronimo stilton, tea stilton, ¡Gol!, escola de dansa o bat pat que agraden molt. I seguint amb Enid Blyton hi ha: Santa Clara (que també és d'una escola), los Siete Secretos (misteri i aventures)...
I per a qualsevol tipus de públic recomano Harry Potter que són uns llibres que enganxen molt i que després pots veure la peli!

Anònim ha dit...

Fa poquet m'he acabat un llibre que es diu "Mujercitas", no sé si et sona. També hi ha una pel·lícula, perè a mi m'agrada més el llibre. M'ha encantat! Et recomano que te'l llegeixis. És molt entretingut i t'ensenya moltes coses. A veure que et sembla!

Anna Umbert ha dit...

Moltes gràcies. La majoria de llibres que has recomenat ja me'ls he llegit, tots menys escola de dansa i !Gol! Tots em van agradar molt però no els puc posar tots al blog de cop, prefereixo anar posant-los de mica en mica ja que com diu la dita, "De mica en mica s'omple a pica".

Bruna Pallàs ha dit...

Et recomano que et llegeixis la colecció de les cròniques de Narnia.
A m'han agradat molt.

Anna Umbert ha dit...

Ara justament me l'estic llegint. Això vol dir que queda poc perquè l'incorpori al blog. Moltes gràcies.

Wolfgang barco casamitjana ha dit...

llegeix MEMORIAS DE IDHÚN de laura gallego garcía

Anna Umbert ha dit...

Moltes gràcies. La trilogia me la vaig llegir a l'estiu però no havia tingut temps de posar-la al blog. Quan trobi un espai els poso. Moltes gràcies.

Wolfgang barco casamitjana ha dit...

un plaer

Wolfgang barco casamitjana ha dit...

T'has llegit Caçadors d'ombres (Casandra Clare)?
hi ha sis llibres peró, els tres primers són els millors

Wolfgang barco casamitjana ha dit...

Sempre desde el meu punt de vista, esclar.

Anna Umbert ha dit...

N'he sentit a parlar però no me'ls he llegit. Quan acabi de llegir-me els llibres que tinc pendents miraré a veure què tal. Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

Jo m'he llegit el llibre de Wonder la veritat em va agradar molt .
T'has llegit un llibre que es diu el misteri del carrer de les glicines???
El podrias publicar?

Anònim ha dit...

A mi m'agradaria que parlessis dels llibres que ha escrit en Rick Riordan, jo me llegit la trilogia dels Kane i la serie dels herois de l'olimp.
M'agradat més els herois de l'olimp. Els podies publicar?

Anònim ha dit...

Si, jo també me llegit els llibres del Rick Riordan, però m'han agradat més els del Percy Jackson.
Els podries comentar ?
M'encanta el teu blog.

Anna Umbert ha dit...

Encara no m'he llegit ni els de Rick Riordan ni els de Percy Jackson. Però aquest estiu tinc pensat llegir-me totes els llibres que m'heu anat recomanant. Així que el curs que ve els posaré al blog.
Moltes gràcies.

Anna Umbert ha dit...

Aquest matí he anat a la biblioteca a buscar tots els llibre que m'heu anat recomanant al llarg del curs. Vull informar que de tots els llibres tan sols hi havia 2 de disponibles: "Gent de mar" i "De cop i volta". Els altres llibres o no hi eren a la biblioteca o estaven en préstec. Intentaré trobar-los per altres mètodes però no sé si els trobaré tots. Així doncs us vull demanar disculpes per si el llibre que m'heu recomanat no l'arribo a llegir.
Si teniu alguna idea de com o a on els puc trobar no dubteu en informar-me.
Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

Hola Anna! A mi també m'encanta llegir i en veure el teu blog vaig tenir la idea de fer-ne una també. Jo i una amiga meva hem creat aquest blog: elmundodenuestroslibros.blogspot.com
L'estructura és semblant al teu, i hi ha alguns dels llibres que ens han agradat més. Alguns ja estan al teu blog, però els que no, els recomano aquí, així no caldrà que vagi explicant-los tots! Moltes gràcies!

*JOANA CM* ha dit...

Hola jo també tinc un bloc:
http://joanasbooks.blogspot.com.es

Anna Umbert ha dit...

M'alegro que t'hagis animat a fer un blog per animar a la gent a llegir!!

*JOANA CM* ha dit...

Gràcies! M'agrada molt el teu bloc, va ser el primer bloc literari que vaig veure, podries passar-te pel meu?

Joana

Clara González Espelt ha dit...

Jo recomano El señor de los Anillos, de Tolkien. És un llibre que et fa plantejar-te moltes preguntes, perquè, tot i que està ambientat en un món imaginari, pots veure-hi reflexats molts dels problemes que hi ha actualment: guerres, ambició, odi...
Tot i que jo me'l baig llegir amb dotze anys, em va costar una mica agafar-li el gust, per això el recomano per a persones a partir de tretze o catorze anys, depèn del que hagin llegit o de la capacitat d'entendre un llibre d'aquesta mida. Per a les persones més petites de dotze anys que se'l vulguin llegir, recomano El Hòbbit, el llibre anterior, que és molt més fàcil d'entendre i, si coneixes la història anterior t'és molt més fàcil seguir-ne la posterior.
I ja està. Només dir que, en acabar el llibre, mireu les pel·lícules, i no a l'inrevés, perquè jo ho vaig fer i em va esguerrar tot el llibre. Espero que, si el llegiu, us agradi.

Anna Umbert ha dit...

Moltes gràcies per la recomanació! Jo n'he sentit a parlar però no me'ls he llegit.

Tecla Duran ha dit...

Hola! Jo sóc la Tecla i tinc un blog que es diu perduda entre pàgines! M'agrada molt el teu blog!

Anònim ha dit...

A mi m'encanta el teu blog

Maria Pallàs Barrios ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Maria Pallàs Barrios ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Maria Pallàs Barrios ha dit...

Hola, Anna!
M'agrada molt llegir, i m'agrada mirar el teu blog per veure quins llibres recomanes. Alguns dels que has penjat ja me'ls havia llegit, i d'altres me'ls volia llegir.
A mi m'agraden molt els llibres d'en Rick Riordan. Tot el que escriu es basa en diferents mitologies: la grega, la romana, l'egípcia... Ara ha començat una nova col•lecció sobre els déus vikings.
Trobo que està molt bé, perquè combina llegendes antigues, mites, amb la vida del món modern. D'aquesta manera, et pots trobar el déu Apol•lo amb ulleres de sol i auruculars, o la Medusa vestida de musulmana perquè no se li vegin els ulls sota el vel.
De tot el que ha escrit en Riordan, les col•leccions que més m'agraden són "Percy Jackson i els déus de l'Olimp" i "Els herois de l'Olimp".
No sé si et semblarà que no és per la teva edat, si no per nens més petits, però a mi em sembla que la història en general està molt bé. Sobretot és útil si s'ha d'estudiar mitologia, perquè amb llegir-se aquest llibre ja tens clar qui és fill de qui, quins problemes familiars tenen i, en fi, per què es volen matar entre ells.
Te'ls recomano moltíssim, tot i que no sé si tindràs temps de llegir-te'ls ara que ha començat el curs.
Per cert, jo també tinc un blog, tot i que no és de llibres; és de "El corredor del laberint". He vist l'entrada que n'has fet, i tinc entès que et va agradar molt. No t'has llegit els altres dos llibres de la col•lecció, oi? Al meu parer, no son tan bons com el primer, però va bé llegir-los per acabar-ho d'entendre tot. I a l'entrada tens raó: la pel•lícula no val ni la meitat que el llibre. L'adreça del meu blog és: http://themazerunnercrazy.blogspot.com.es/2016_01_01_archive.html.
Espero que publiquis moltes més entrades!

Anna Umbert ha dit...

Moltes gràcies Maria!!!
Els llibres de Rick Riordan ja hi ha molta ent que me'ls ha recomenat, per tant crec que me'ls llegiré i que els incorporaré al blog.
Encara no m'he llegit el segon i tercer llibre de "El corredor del laberinto" però el primer em va agradar molt, així que tinc moltes ganes de llegir-me els altres dos!

Tecla Duran ha dit...

Hola Anna! Em dic Tecla i m'agrada molt el teu blog!

Jo també tinc un blog: Perduda entre pàgines

Ens seguim?

Petons

Josep Bataller Umbert ha dit...

Quan penjaràs la pròxima publicació, Anna? Estem impacients!

Anònim ha dit...

m'han encantat els llibres de Harry Potter

Anònim ha dit...

m'han encantat els llibres de Harry Potter

Anònim ha dit...

ja m'he llegit la segona part de wonder

Anònim ha dit...

Anna m'encanta el teu blog!!!

Anònim ha dit...

Per nens de menys de 10anys recomano una col.lecció que es diu anna ànec de la Care santos

Anònim ha dit...

Anna m'ha encantat el llibre que es diu misteri al carrer de les Glicines

berta ha dit...

Us recomano una trilogia molt divertida, hi han quatre llibres el primer es diu Divergent, el segon es diu Insurgent, el tercer es diu lleial i el quart es diu Quatre.
A mi m'han encantat!!!!!!!!!
Espero que us agradin!

berta ha dit...

A mi m'encaaaanta llegir!!!!!

CBU ha dit...

Anna,

Amb tants llibres que has llegit de la Laura Gallego segur que has llegit el del Llibre dels portals. No se si he mirat malament però no has fet cap crítica ni res. Podries fer-ho ;)

Gràcies.

PD: a veure si continues amb el blog que fa temps que no publiques res... ;)

Anònim ha dit...

Veig que et vas llegir el llibre del principe de la niebla
M'he llegit el tercer d'aquesta saga i malgrat no té res a veure amb el primer és super xulo
Te'l recomano
Ànims amb el blog, que està una mica penjat...

PD: el segon diuen que és el pitjor de la saga però tot i aixi està bé

Anònim ha dit...

A mi també m'agrada llegir però també escriure. El meu blog és aquest: notebookofownstories.blogspot.com.es. Tinc 4683 visites però 3 simples seguidors. Quan tinguis temps i entris, fes-me alguna crítica publicant un comenatri i segeuix-me, si et plau.