8 de gen. 2016

ALEXANDRA I LES SET PROVES - Roberto Santiago, Ángela Armero

  BON DIA LECTORS!!!
Primer de tot, em vull disculpar per haver estat tant de temps sense penjar cap llibre, és que no he trobat el temps per fer-ho. He estat una mica enfeinada amb tot això de l'inici de curs...(que espero que us hagi anat molt bé, )
 Ara que ja sóc aquí, us porto un llibre que no m'ha recomanat ningú, sinó que buscant per la biblioteca el vaig trobar i vaig creure que estava força bé. I, com heu pogut veure, el llibre es titula "Alexandra i les set proves", i té dos coescritors: Roberto Santiago i Ángela Armero.

  Resum: L'Alexandra és una nena a la qual li encanten els videojocs, si fos per ella estaria jugant tot el dia. Per això, quan li expliquen que durant una setmana pot formar part d'un videojoc amb l'escenari de la seva escola, no dubta en respondre que sí.

El que l'Alexandra no sap és que aquest videojoc li canviarà la vida per sempre perquè descobrirà que...

Crítica: aquest llibre m'ha sorprès força, ja que esperava que fos un llibre bastant més senzill i no tant enrevessat. Que no sigui com pensava ha provocat que el llibre m'enganxi força i que hagi emprès aquesta lectura amb moltes ganes.
El llibre m'ha agradat bastant. Trobo que és molt original i jo mai havia llegit res semblant. És un llibre que es podria interpretar com una projecció del futur o simplement com una possible realitat.

Tipus de llibre: A partir d'uns 9-10 anys.

Espero que us animeu a llegir aquest llibre i que no us oblideu de comentar-lo en el blog. :)

Bon cap de setmana,

Anna.