8 de març 2015

I LA MORT EM PARLAVA. - Noemi Bagés

Resum: L'Olga i la seva filla Txell es traslladen de casa, de ciutat i d'institut. La Txell, és clar, no vol. Tot seria més fàcil si el seu pare estigués allà, ell no la faria marxar. Però la Txell creu que a la seva mare li importa un rave el que ella pensi i s'han anat distanciant. A l'institut nou, la Txell se sent com un bitxo estrany, però tot canvia en conèixer l'Arnau, un noi que s'obrirà a ella. Mica en mica s'anirà creant una relació d'amistat d'aquelles verdaderes que mai es perden.

Crítica: Aquest llibre és un gran trenca-closques que es va muntant al llarg de la història. 
És una història diferent a les que havia llegit, però m'ha agradat molt. 
M'ha fet valorar el que tinc, sobretot la família.
També s'ha de dir que aquest llibre me l'he llegit perquè ens l'havíem de llegir per l'escola. Sinó, segurament no me l'hauria llegit, però no me'n penedeixo. 
És un llibre no gaire llarg, cosa que els que no us agrada gaire llegir segur que agraireu.

Tipus de llibre: Juvenil


“La Txell va buscar el mòbil  a la bossa i va marcar el número de l’Arnau. Mentre esperava que li contestessin, va observar a sa mare i va sentir-se plena d’una cosa que no recordava haver sentit en molts anys; va descobrir que encara estimava a sa mare, i molt …  (…) … Si no hagués sentit la veu de l’amic que ja responia, se li hauria tirat al coll i s’hauria posat a plorar…”