25 de set. 2014

UN ESTIU AMB L'ANNA - Núria Pradas

Resum: L'Oriol és un noi de disset anys que un estiu, en contra de la seva voluntat, va a estiuejar a un petit poble de la costa: Sant Pol de Mar. Se'n va amb la seva mare i el xicot de la seva mare, el qual no li cau gens bé. La seva visió de l'estiu a Sant Pol canvia completament quan coneix a l'Anna, una noia magnífica amb qui compartirà uns dies inoblidables.

Crítica: Aquest també és un llibre que em va recomanar l'escola. Tot i això, em va encantar. És un llibre d'amor increïble, molt realista i al·lucinant. Aquest llibre, és l'únic llibre de tota la meva vida amb que he plorat. Per què? No us ho diré, si ho voleu saber, us l'haureu de llegir.
Després de llegir el llibre, amb l'escola vam anar a fer una ruta literària per Sant Pol de Mar, i va estar molt bé, ja que vam poder veure els escenaris on estava basada la història. El vocabulari és col·loquial, i els personatges són més o menys de la meva edat, cosa que fa que et fiquis a la seva pell. Espero que us animeu a llegir aquest llibre!

Tipus de llibre: Juvenil

Ser feliç vol dir aprendre a viure amb els nostres problemes, plantar-los cara, acceptar-los, fer-los nostres...